Ne gasesti si aici

Cauta aici (de ex. rochii xxl albastre)

marți, 10 ianuarie 2023

Rochii midi bleu ciel de ocazie

O culoare foarte frumoasa, perfecta pentru rochiile de vara, iar pentru rochiile de seara, absolut superba. Fie ca vorbim aici despre organza, dantela, voal sau tafta, bleu ciel da bine pe orice material.
Rochiile midi de ocazie bleu ciel pot fi o alegere elegantă și rafinată pentru orice eveniment special. Bleu ciel este o culoare delicată și sofisticată, care poate fi purtată atât în timpul zilei, cât și în timpul serii. 

Cum sa porti rochia midi bleu ciel de ocazie


Pentru ca lungimea este putin problematica, iti prezint mai jos câteva idei pentru a purta o rochie midi bleu ciel:

  • Optează pentru o rochie midi bleu ciel cu un croi clasic, cum ar fi o rochie cu o siluetă în A sau o rochie in forma de evantai. Acestea vor arăta bine la orice ocazie și vor evidenția formele tale.

  • Alege accesorii care se potrivesc cu nuanța bleu ciel a rochiei. Accesorii cum ar fi cercei sau coliere aurii sau cu pietre albe sau pastel se pot potrivi bine cu rochia ta bleu ciel.

  • Poartă pantofi care se potrivesc cu nuanța bleu ciel a rochiei. Pantofi de piele argintii sau nude vor arăta bine alături de o rochie midi bleu ciel.

  • Optează pentru un machiaj simplu care să evidențieze nuanța bleu ciel a rochiei. Un machiaj natural, cu fard de pleoape albastru deschis, și ruj roz sau nude se pot potrivi bine cu o rochie midi bleu ciel.

  • Asigură-te că te simți confortabil în rochia ta bleu ciel. Alege o rochie care să se potrivească bine și care să fie confortabilă de purtat, pentru a te simți confortabil în timpul evenimentului.

 Modele de Rochii midi bleu de ocazie 

Rochie eleganta din tesatura bleu ciel, de lungime medie. decolteu in V, maneci scurte din voal lejere, accesorizata pe umeri cu broderie, fermoar ascuns pe spate cu slit in terminatie. Marimi disponibile 42(XL), 44(XXL), 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL)

Rochie Adelle de ocazie din dantela si broderie, foarte sexy, se potriveste perfect petrecerilor unde vrei sa te evidentiezi. Croiul pe corp, dantela precum si decolteul in V iti va asigura o aparitie cel putin sexy-seducatoare! Pregateste-te sa electrizezi sute de priviri!



Rochie cocktail cu croiala usor conica,  fara maneci, cu decolteu in V si  platca din voal pe umeri prinsa intr-un accesoriu auriu.

Rochie  eleganta de lungime medie, confectionata din dantela bleu brodata pe tull, cu flori 3D bleu-albastre, dublata cu tesatura bleu, cu accesorii tip perle, decolteu adanc cu tull, fara maneci, decorata cu pene naturale pe umeri si la terminatie poale, spatele decupat, inchidere pe spate decorata cu accesorii tip perla.

Rochie cocktail confectionata din dantela bleu ciel cu croiala in clos, fara maneci, cu decolteu in V in fata si in spate si cupe intarite la bust.


Rochie Elvire  bleu midi de ocazie, din material elegant cu fir lame, perfecta pentru evenimentele din viata ta.  Design-ul deosebit precum si mixul de materiale, vor face din aparitia ta una plina de rafinament si eleganta. 


Pentru evenimentele de zi, iti recomand aceasta rochie midi, asimetrica, cu aspect petrecut, volan maxi pe fusta si cordon in talie

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi tendinte si sfaturi vestimentare? Aboneaza-te la blogul nostru si nu vei mai rata niciodata o postare. Nu uita că cel mai important este să te simțiți confortabil și încrezătoare în rochia pe care o alegi, indiferent de mărimea sau stilul acesteia.