Ne gasesti si aici

Cauta aici (de ex. rochii xxl albastre)

vineri, 6 ianuarie 2023

Rochii lungi de nasa

Sa fii parinte spiritual este o mare responsabilitate, dar are si satisfactii. Nunta sau botezul se numara printre cele mai fericite evenimente din viata. 

Acestea sunt sarbatorite fie mai restrans, alaturi de familie si alte persoane importante, fie prin organizarea unei petreceri la care sunt invitati prieteni, cunostinta si rude intr-un numar cat mai mare. Indiferent de modalitatea in care alegem sa sarbatorim aceste ocazii pline de bucurie, un lucru este cert: nu exista nunta sau botez fara nasi! Astfel, in tot acest context, mireasa nu este singura care are emotii cu privire la gasirea unei rochii ideale, ci si nasa! Chiar si in cazul in care vorbim despre un botez, parintii spirituali au un rol foarte important, de aceea alegerea tinutelor va deveni o prioritate pentru nasi.  


Cum sa alegi rochia de nasa 

Nu exista limite in alegerea rochiei de nasa, poate singurul aspect de care sa tii seama este ca rochia ta sa nu fie alba! Alege o rochie lunga pentru petrecerea de nunta! 

Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa alegi rochia potrivita pentru o nunta:

Respecta codul vestimentar al nuntii. Inainte de a alege o rochie, asigura-te ca ai informatii despre stilul si culorile potrivite pentru nunta. De exemplu, daca nunta are un tema formal sau black-tie, ar trebui sa optezi pentru o rochie mai formal.

Alege o rochie care se potriveste stilului tau. Este important sa te simti confortabil si increzatoare in rochia pe care o porti. Alege o rochie care se potriveste stilului tau personal si care te pune in valoare.

Tine cont de sezon. Daca nunta are loc in sezonul cald, ar trebui sa optezi pentru o rochie mai usoara, din materiale respirabile, cum ar fi matasea sau voalul. Vezi aici Rochii de ocazie din matase naturala. Daca nunta are loc in sezonul rece, o rochie mai groasa, din materiale calde, cum ar fi catifeaua sau brocardul, ar putea fi o alegere potrivita.

Evita sa fii prea opulenta. Este important sa te asiguri ca nu atragi prea mult atentia de la mireasa, asa ca evita sa porti o rochie prea extravaganta sau scumpa.

Propunerile noastre sunt rochiile clasice, fie din voal, din tulle, cu dantela sau fara, dar neaparat lungi, pentru a marca importanta evenimentului! Cu siguranta te vei simti minunat si vei atrage privirile tuturor! Indiferent ce model vei alege, iti dorim sa te bucuri de alegerea facuta si petrecere frumoasa!

Modele de rochii lungi de nasa


Rochie de lux lunga de nasa din catifea neagra, cu croi sirena, cu aplicatii din paiete si fulgi si despicaturi indraznete. Marimi disponibile de la S(36) la XL(42)


Rochie de lux aurie pretioasa cu perle si pietre pretioase decorative, cu crapatura in fata si maneci tip capa, decolteu in V acoperit cu tulle, cu bust buretat cu push-up



Rochie lunga verde cu paiete la bust si crepeu in fata. Are decolteu adanc in V, maneci lungi cu umeri incretiti si talie marcata cu o banda si aplicatie stralucitoare. Partea din fata este completata elegant cu un crepeu lung, iar la spate se inchide discret cu fermoar.


Impresioneaza cu Rochia cu decolteu pe un umar si aplicatii cu paiete, si un umar gol


Rochie  maxi tip sirena, fara maneci, cu broderie florala,  aplicatii cu paiete discrete in talie

Rochie  turcoaz lunga eleganta acceesorizata cu pene la bust si la baza manecii. Are un umar gol, o maneca lunga, croi cambrat pe talie si crepeu maxi pe fusta. 



Rochie de gala fabricata in Romania lucrata din tesaturi si broderii de lux care sunt decupate si cusute manual


Rochie de lux eleganta tip sirena neagra din satin, tulle si broderie cu flori 3D si fronseuri


Rochie de lux Zandra pretioasa cu perle si pietre pretioase decorative, cu crapatura in fata si maneci tip capa, decolteu in V acoperit cu tulle, cu bust buretat cu push-up



Rochie verde lunga cu glitter si crepeu adanc.  Are decolteu in froma de inima, cupe, o singura maneca decorata cu glitter, bretele subtiri si pliuri in talie. Are croiul clos si crepeu adanc. Se inchide cu fermoar la spate.


Rochie de gala  lucrata manual din tesaturi si broderii de lux care sunt decupate si cusute manual


Rochie de nasa  lila din voal cu pliseuri in zona bustului si maneci pretioase, croi tip printesa, decolteu rotund, cu rejansa in partea de jos, crapatura ampla pe picior si cordon detasabil in talie

Rochie de seara evazata din satin cu slit lateral adanc, guler tip barcuta si accesorizata in talie cu o curea ingusta


Rochie lunga mov eleganta tip printesa, din tulle cu strassuri pe umeri si crapatura ampla pe picior, talie amrcata cu broderie decoarata cu strassuri si pietre pretioase



Rochie de seara tip sirena cu flori 3D din paiete argintii, decupaje indraznete acoperite cu tulle brodat
Rochie de gala din dantela, matase si pene de strut, eleganta, tip sirea, cu decupaj in V si aspect brodat



Rochie  lunga neagra eleganta cu paiete la bust. Are decolteu in V petrecut, maneca trei sferturi si croi clos. 


Rochie de seara  purpurie in degrade eleganta din tulle cu floare 3D, cu fronseuri in zona bustului, cu sclipici pe toata suprafata rochiei, cu rejansa in partea de jos. 



Rochie de ocazie lunga cu croi in clos, fusta confectionata din tafta cu slit adanc pe picior si partea superioara a rochiei ,lucrata din broderie pretioasa ce continua si in partea de jos a rochiei, lasand sa se vada o parte din broderie, datorita slitului de pe picior. 



Rochie de gala lunga de seara eleganta in forma de A imprimata si cu flori aplicate. Poate fi o rochie de nasa sau o rochie de domnisoara de onoare. Are aplicatii de dantela neagra si de flori cusute manual. Detalii de imprimeu argintiu.

Rochie  lunga eleganta cu pene pe umar si crepeu maxi pe picior. Are un umar gol, croi clos si talie marcata. 



Rochie de seara bordo  pretioasa tip sirena cu broderie aplicata si margele



Rochie  lunga neagra de seara evazata cu broderie aurie in partea superioara


Rochie de seara  neagra lunga cu trena, cu accesoriu pretios in talie, cu croi petrecut, maneci usor cazute si cordon detasabil

Rochie de seara, din tafta si dantela albastru ciel si voal transparent, dublata cu baza rigida, transparenta (material tehnic), captusita cu captuseala 100% vegetala, placuta la atingere si prietenoasa cu mediul inconjurator, rezistenta in timp, prezinta un luciu si textura fina. Aceasta rochie este optiunea perfecta pentru eveniment important din viata ta.


Rochie  lunga bleumarin cu paiete la bust si crepeu in fata. Are decolteu adanc in V, maneci lungi cu umeri incretiti si talie marcata cu o banda si aplicatie stralucitoare. Partea din fata este completata elegant cu un crepeu lung, iar la spate se inchide discret cu fermoar.



Rochie de nasa lunga rosie satinata cu pliseuri si maneci lungi din tulle nude cu decoratiuni pretioase din margele, strassuri si broderie, decolteu in V decorat cu broderie premium si margele

 

Rochie de lux lunga din tafta subtire satinata si decolteu tip inima,  cu pietre decorative pretioase in talie


Vezi aici Rochii lungi de ocazie tip printesa-albastru royal

Rochie lunga de nasa , eleganta, vaporoasa, confectionata din voal mov cu partea superioara cu aplicatie de broderie 3D, cu o maneca transparenta din tulle fin cu aplicatie de broderie si bust buretat, cupe push-up. Partea superioara continua in jos sub forma de fusta mini, astupata de fusta de voal are descopera usor din aceasta prin crapatura din lateral pe care o are. Pretioasa si misterioasa, rochia din voal este tinuta perfecta pentru a te face remarcata si adrmirata la evenimentele la care iti vei face aparitia.


Rochie tip printesa eleganta, lunga, cu imprimeu floral, cu maneca lungaa si sistem de inchidere cu nasturi


 
Rochie lunga de nasa  confectionata din tafta de culoare verde si broderie cu paiete discrete in partea superioara a rochiei, este prevazuta cu slit in lateral si cordon la talie care evidentiaza talia.Maneca lunga din broderie. Oriunde o vei purta, vei atrage priviri pline de admiratie.




Rochie lunga, eleganta, vaporoasa, confectionata din voal cu partea superioara cu aplicatie de broderie 3D, cu o maneca transparenta din tulle fin cu aplicatie de broderie si bust buretat, cupe push-up. Partea superioara continua in jos sub forma de fusta mini, astupata de fusta de voal are descopera usor din aceasta prin crapatura din lateral pe care o are. Pretioasa si misterioasa, rochia din voal este tinuta perfecta pentru a te face remarcata si adrmirata la evenimentele la care iti vei face aparitia.


Rochie de lux lunga delicata din voal nude cu broderie 3D si margele pretioase pe bust
Rochie Monarh lunga de ocazie din satin cu model stratificat, cu decolteu cache coeur si guler cu revere


Rochie de lux bleu-ciel pretioasa cu perle si pietre pretioase decorative, cu crapatura in fata si maneci tip capa, decolteu in V acoperit cu tulle, cu bust buretat cu push-up


Pentru o nasa cu forme generoase, rochia eleganta lunga din voal vaporos negru, dublata cu tesatura in nuanta, cu bust din dantela cu peiete, model floral mov, maneci trei sferturi, decolteu in v, incheiata cu fermoar ascuns pe spate.
Rochie Monarh cu decolteu in V si aspect petrecut stralucitor cu slit frontal adanc


Rochie  lila cu crepeu frontal. Prezinta broderie si paiete pe bust, maneca lunga, buzunare functionale, crepeu frontal, croi clos si inchidere cu fermoar la spate.


Rochie lunga, eleganta, neagra cu model din paiete aurii. Pretioasa si misterioasa,este tinuta perfecta pentru a te face remarcata si admirata ca nasa.


Rochie de ocazie eleganta lunga cu partea de fusta confectionata din tulle fin de culoare albastra, partea de bust din broderie pe tull culoarea pielii. Maneca scurta, decolteu in V, acoperit de tull transparent, inchidere in lateral cu fermoar. 


Vezi aici Rochii de nasa marimi mari


Rochie aurie lunga  eleganta din paiete cu crepeu maxi pe fusta. Rochia are decolteu in V, cu bretele subtiri, croi cambrat pe talie si fusta petrecuta. 


Rochie bej cu motive florale si glitter. Are decolteu in V, maneci lungi, croi mulat si trena. 


Rochie magenta cu dantela la bust si pe maneci, crepeu pe fusta din voal. Are decolteu in V, maneci lungi si croi clos.

 

Rochie de seara eleganta lunga de culoare verde, confectionata din tull fin, cu o intaritura sub forma de centura, slit in partea din fata, partea superioara prevazuta cu aplicatie de broderie 3D, bust buretat . Deosebita, diafana, iti va oferi un look spectaculos la cele mai selecte evenimente din viata ta. Prezinta volane la baza.


Rochie de ocazie lunga neagra cu croiala sirena si insertii din plasa bleumarin 


Rochie  lunga, eleganta, vaporoasa, confectionata din voal de culoare rosie, cu partea superioara prevazuta cu aplicatie de broderie 3D, o maneca transparenta din tulle fin cu aplicatie de broderie. Partea superioara continua spre baza cu broderia, sub forma de fusta mini, astupata de fusta de voal care prezinta slit in lateral. Pretioasa si misterioasa, rochia din voal este tinuta perfecta pentru a te face remarcata si adrmirata 

Rochie de ocazie  lunga din tafta, perfecta pentru serile in care vrei sa ai o aparitie de neuitat. Materialul deosebit va conferi tinutei tale stil, iar tu vei atrage toate privirile asupra ta. 


Vezi aici Rochii lungi de ocazie Galbene 

Rochia din tull bleumarin, reprezinta cheia succesului unei aparitii de neuitat la evenimentele speciale din viata ta. Realizata dintr-un material fluid si un design delicat, confera tinutei feminitate si farmec. 


Rochie lunga, eleganta, vaporoasa, confectionata din voal,  partea superioara cu aplicatie de broderie 3D, cu o maneca transparenta din tulle fin cu aplicatie de broderie si bust buretat, cupe push-up. Partea superioara continua in jos sub forma de fusta mini, astupata de fusta de voal care descopera usor din aceasta prin crapatura din lateral pe care o are. Pretioasa si misterioasa, rochia din voal este tinuta perfecta pentru a te face remarcata si adrmirata la evenimentele la care iti vei face aparitia.

 
Rochie de ocazie  lunga din tull cu paiete, special creata pentru evenimentele deosebite din viata ta. Aceasta rochie va scoate in evidenta frumusetea si delicatetea siluetei tale. 

 
Rochie lunga de lux tip printesa din tafta neagra cu flori 3D, decolteu rotund in fata si in V la spate, cordon nedetasabil cu funda stilizata


Rochie  lunga din matase cu flori 3D la decolteul tip  barcuta, cu umerii goi, maneci lungi, croi clos si crepeu pe fata. 


Vezi aici Rochii din matase naturala

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi tendinte si sfaturi vestimentare? Aboneaza-te la blogul nostru si nu vei mai rata niciodata o postare. Nu uita ca cel mai important este sa te simti confortabil si încrezatoare în rochia pe care o alegi, indiferent de marimea sau stilul acesteia.