Ne gasesti si aici

Cauta aici (de ex. rochii xxl albastre)

luni, 9 ianuarie 2023

Rochii marimi mari midi de ocazie Bleumarin

Bleumarinul, cunoscut si ca albastru inchis, e o culoare magica, culoarea marii, a oceanului, a infinutului, care arata bine pe orice piele. Iar atunci cand porti o rochie de ocazie, te simti frumoasa si admirata. 

Iata mai jos ce modele de Rochii XXL midi de ocazie Bleumarin ce pot fi gasite in magazinele on-line iti recomand. Click pe poza pentru a ajunge in magazinul partener.

Rochii XXL bleumarin de ocazie tineresti 

Tinerele adora tinutele indraznete, cu accente dantelate, insertii catifelate, cu paiete sau franjuri care sa scoata din anonimat orice rochie. De ceva vreme, se poarta rochiile de lungime midi, care ascund, spre norocul nostru, picioarele inestetice, deci sunt un atu pentru noi! Sa le purtam  la evenimentele unde vrem sa ne facem o aparitie wow, in acelasi timp sa avem grija ca tinuta noastra sa fie impecabila! 

Rochii XXL midi de ocazie bleumarin  tineresti cu croiala in clos


Rochia Koralia by Dy Fashion este eleganta, are decolteu in v, maneci trei sferturi transparente, croi in clos si inchidere cu fermoar ascuns la spate. Confectionata din vascoza, tulle si broderie. Modelul are captuseala.


Rochie Nicolette by Zonia de ocazie midi din voal cu sclipici, cu maneci trei sferturi, ideala pentru seri deosebite unde sigur vei iesi in evidenta. Forma baby doll precum si design-ul special, vor face din aparitia ta, una cel putin spectaculoasa. Marimi de la XXL(44) la 5XL(50)

Rochie Viada eleganta din voal bleumarin, cu model in clos, decolteu in V, cu aplicatii din dantela aurie in talie si pe piept, maneca scurta ampla, inchidere cu fermoar ascuns pe spate.



Rochie Trend Land eleganta bleumarin, cu croiala in semiclos, confectionata din stofa subtire, elastica, cu decolteu rotund maneci scurte, paiete, inchidere discreta la spate cu nasture



Rochie Leonard Collection by Dy Fashion bleumarin din voal  cu paiete si pene, eleganta de ocazie din matase naturala accesorizata cu paiete si pene pe maneci si talie. Are decolteu in V, maneci lungi si croi clos. 

Rochie Viada eleganta din voal bleumarin metalizat, model in clos, decolteu in V, cu aplicatii din dantela aurie in talie si pe piept, maneca scurta ampla, inchidere cu fermoar ascuns pe spate.


Rochie Darling by Zonia Rochie de ocazie bleumarin midi din voal cu sclipici, cu maneci scurte, ideala pentru seri deosebite unde sigur vei iesi in evidenta. Forma baby doll precum si design-ul special, vor face din aparitia ta, una cel putin spectaculoasa. Marimi de la XXL(44) la 5XL(50)


Rochia MBG Collection by Dy Fashion confectionata din tafta si dantela la bust, eleganta cu un umar gol si aplicatie in talie. Are o maneca lunga din dantela, croi clos si buzunare functionale. 


Rochia Kara by Dy Fashion de ocazie eleganta cu glitter la bust, confectionata din voal si tulle. Are decolteu in V, maneci scurte si croi clos.

Rochia Moze by Dy Fashion eleganta de ocazie  din tafta, fara maneci, cu paiete pe bust. Are decolteu adanc, croi clos si buzunare functionale. 



Rochie MBG Collection by Dy Fashion  eleganta accesorizata cu broderie florala pe bust. Are decolteu oval, maneci scurte, croi clos si buzunare functionale 

 

Rochie InPuff de ocazie midi bleumarin din lurex cu dantela la bust si perle in talie, cu croi in clos, maneci trei sferturi din dantela, fusta din lurex, broderie aplicata in talie si sclipici pe toata suprafata rochiei


Rochie MBG Collection by Dy Fashion eleganta de ocazie confectionata din satin si organza, accesorizata cu funda pe umar. Are un umar gol, croi clos si se inchide la spate cu fermoar.


Rochie Viada eleganta cu bust din dantela bleumarin, maneci trei sferturi din dantela, decolteu in V si partea inferioara din tesatura cristal bleumarin cu pliuri si banda in talie, incheiata cu fermoar ascuns pe spate.

Rochie MBG Collection by Dy Fashion eleganta de ocazie cu dantela delicata la bust si trandafir in talie. Are decolteu rotund, maneci scurte si croi clos. 

Vezi aici Rochii XXL din piele ecologica


Rochie Trend Land eleganta midi de seara din voal cu croiala in clos si maneci scurte evazate

Rochia Crina din colectia Kokoa by Dy Fashion de ocazie cu decolteu in V. Prezinta paiete in zona bustului, maneci scurte despicate din voal, croi clos si inchidere cu fermoar la spate.


Rochie Viada eleganta in clos, de lungime medie din tesatura bleumarin cu sclipici, decolteu in V, maneci lejere cu volanase.


Rochie Viada by Dy Fashion  eleganta din voal cu accente brodate in talie si pe un umar. Are decolteu in V, maneci scurte tip fluture si croi clos.

 

Vezi aici Rochii XXL midi de ocazie Bordo

Rochie Mara din colectia Melissa Collection by Dy Fashion eleganta de ocazie cu bust tip capa si aplicatii pretioase in talie. Are decolteu rotund, croi clos si se inchide cu fermoar la spate.


 
Rochie Karla din colectia Melissa by Dy Fashion de ocazie cu decolteu in V. Prezinta broderie pe bust si maneci, croi clos, maneci trei sferturi si inchidere cu fermoar la spate.


Rochie Trend Land eleganta bleumarin cu flori maxi si curea argintie, cu croi tiip clos, confectionata din stofa cu fir stralucitor, usor elastica, cu decolteu rotund si maneci trei sferturi

Rochia Ioana din colectia Deja Vu by Dy Fashion - rochie marimi mari bleumarin cu imprimeu wave roz si curea in talie. Are decolteu rotund, maneci trei sferturi si croi clos cu pliuri pe fusta. Are curea in talie si se inchide cu fermoar la spate. Marimi disponibile de la S(36) la 5XL(50)


Rochii XXL midi de ocazie bleumarin  tineresti cu croiala dreapta

Rochie Ariana din colectia Kokoa by Dy Fashion eleganta cu paiete si curea detasabila in talie. Are decolteu in V, maneci lungi din tull si croi conic. 


Rochie MBG Collection by Dy Fashion eleganta din dantela acccesorizata cu funda in talie. Are deolteu rotund, maneci trei sferturi si croi conic.




Rochie Trend Land eleganta, confectionata din voal bleumarin si accesorizata cu paiete la tivul manecilor si decolteu, cu inchidere la spate cu nasture


Rochia MBG Collection by Dy Fashion - rochie marimi mari bleumarin  cu o maneca si funda maxi pe umar. Are decolteu oval, o singura maneca accesorizata cu pene si croi conic. Talia este marcata de o banda eleganta iar la spate are crepeu. Marimi disponibile de la S(36) la 4XL(48)


Rochie Darina din colectia Kokoa by Dy Fashion eleganta cu maneci din tull accesorizate cu aplicatii florale si perlute. Are decolteu rotund, maneci lungi si croi cambrat.



Rochie Viada eleganta din tesatura bleumarin cu insertie din dantela premium cu model floral 3D, de lungime medie, maneca lunga stilizata, slit, inchidere cu fermoar ascuns pe spate.

 Rochie Verra by Zonia  midi eleganta din lurex si dantela, ideala pentru o tinuta eleganta. O poti asorta cu o pereche de pantofi cu toc si un sacou elegant. Design-ul special precum manecile din tull foarte elegante si in trend iti ofera o prezenta chic si eleganta.



Rochie MBG Collection by Dy Fashion   eleganta cu dantela si volan maxi pe bust si umar. Are decolteu rotund maneci lungi si croi conic.


Rochie Giselle by Zonia eleganta midi bleumarin din catifea, cu creturi pe o parte si maneci din tull cu sclipici este perfecta pentru evenimentele importante din viata ta. Design-ul special precum si croiul pe corp vor face din aparitia ta, una plina de rafinament. Marimi disponibile de la XL(42) la 5XL(50)




Rochia Damaris by Dy Fashion este alegerea perfecta pentru o tinuta feminina la orice eveniment! Rochia are un design asimetric spectaculos din broderie florala maxi, decolteu rotund si maneci trei sferturi.

Rochie Trend Land eleganta bleumarin cu tull si paiete, confectionata din stofa subtire, elastica,si tulle elastic, cu croiala dreapta, decolteu rotund, maneci trei sferturi cu volane asimetrice, platca din tulle accesorizat cu paiete in ton cu rochia, slit la spate si inchidere discreta la spate cu fermoar

Rochie Viada  casual-office in croi lejer, de lungime medie, din brocart bleumarin inchis, maneci trei sferturi, cu insertii in contrast la maneci, buzunare si decolteu, incheiata cu fermoar ascuns pe spate.


 Rochia Mara by Dy Fashion  vaporoasa din voal cu insertii 3D. Are decolteu oval, maneci scurte si croi lejer



Rochie Viada eleganta cu croi lejer din voal bleumarin, de lungime medie, decolteu rotund cu accesoriu decorativ cu pietricele, maneca ampla, trei sferturi, inchidere cu fermoar ascuns pe spate.

Vezi aici Haine de blana de purtat la ocazii


Rochie Trend Land eleganta,  eleganta, cu croiala dreapta, bleumarin cu maneci ample din voal  confectionata din stofa usor elastica  si accesorizata cu o banda subtire argintie in partea din fata cu inchidere la spate cu fermoar ascuns


Rochie Becky by Zonia eleganta midi din dantela bleumarin, cu maneci decupate, este perfecta pentru evenimentele importante din viata ta. Design-ul special precum si croiul pe corp vor face din aparitia ta, una plina de rafinament. 

Rochie Viada  eleganta din voal bleumarin, de lungime medie, decolteu rotund, maneca ampla din dantela cu flori 3D, inchidere cu fermoar ascuns pe spate.

Rochia Melia by Dy Fashion  elegata din lurex. Are decolteu rotund accesorizat cu fir din lurex, maneci scurte din voal, croi lejer si decupaje laterale


Vezi aici Rochii XXL midi de ocazie din lurex

 

Rochie Viada eleganta din voal bleumarin, cu detaliu in talie, maneci lejere, aplicatii din dantela, decolteu in v, incheiata cu fermoar ascuns pe spate.


Rochie Ella Collection by Dy Fashion  eleganta cu broderie si insertii din paiete. Are decolteu rotund, maneci scurte vaporoase si croi cambrat pe talie. 


Rochie Trend Land de ocazie ocazie bleumarin cu glitter , confectionata din stofa subtire, avand croiala dreapta si anchior accesorizat cu brosa aurie, maneci 3/4, si pense la spate

Vezi aici Rochii XXL midi de ocazie Roz pudra

Rochie Viada eleganta din tesatura bleumarin, decolteu rotund, stilizata pe bust volanase decupate si floricele aplicate manual cu margeluta alba, maneca trei sferturi lejera, de lungime medie cu fermoar ascuns pe spate.

Rochie Trend Land de ocazie din dantela florala bleumarin si glitter, confectionata din dantela si voal plisat, cu croiala dreapta, anchior, maneci scurte cu volanase din voal





Rochie Trend Land eleganta din voal bleumarin cu broderie florala aurie confectionata din voal si tulle elastic, cu croiala evazata, decolteu rotund accesorizat cu broderie florala aurie pe o parte, platca fata-spate din tulle elasticc bleumarin, maneci trei sferturi din voal evazate, si inchidere discreta la spate cu nasture


Rochia Sima din colectia Kokoa by Dy Fashion cu aspect petrecut, se va aseza perfect pe formele corpului si iti va pune talia in evidenta. Are pliuri pe bust si talie, manecile sunt lungi din voal. iar in talie este accesorizata cu o curea detasabila. 


Vezi aici Rochii XXL elegante cu carouri

 Rochia MBG Collection by Dy Fashion confectionata din stofa usor elastica,  eleganta, accesorizata cu broderie si pene. Are decolteu in V, maneci tip volanase si croi cambrat pe talie cu fusta petrecuta.


Vezi aici Rochii XXL midi de ocazie din Lurex


Rochia Leonard Collection by Dy Fashion eleganta confectionata din catifea cu tull si decupaj la decolteu. Are guler la baza gatului, maneci trei sferturi si croi cambrat.


Rochia Viada by Dy Fashion eleganta cu decolteu rotund. Prezinta maneci trei sferturi, este accesorizata cu margelute, are un crepeu frontal care porneste din zona bustului si se inchide cu fermoar la spate.

Vezi aici Rochii XXL midi de ocazie din catifea

Rochie MIDI asimetrica noapte in Cairo, MDR24 pe eMAG. Aceasta rochie eleganta, asimetrica, cu motiv original este o propunere interesanta pentru diferite ocazii. Datorita croielii sale asimetrice, ascunde frumos orice defect al siluetei.  Rochia era alcatuita din doua straturi. Stratul interior este confectionat din tricot elastic si placut la atingere. Stratul exterior este confectionat din sifon asimetric. Rochia prezinta un decolteu rotund si maneci tip fluture. Pentru a facilita miscarea, exista un slit mic in spate Pozitia motivului pe tesatura poate fi usor diferita de la o piesa la alta. Retineti: rochia arata cel mai bine atunci cand stratul interior este ajustat la corp, iar stratul exterior din sifon cade usor pe corp, ascunzand orice defecte ale siluetei. Marimi disponibile 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL),54(7XL), 56(8XL), 58(9XL), 60(10XL), 62(11XL), 64(12XL)



Rochia Ginette by Dy Fashion - rochie marimi mari bleumarin cu fir lurex  si tulle la maneci si bust. Are decolteu rotund, maneci trei sferturi si croi conic. Marimi disponibile de la L(40) la 4XL(48)

Rochie Trend Land  de ocazie bleumarin cu glitter si decolteu parte peste parte, confectionata din lurex, cu maneci 3/4, croiala dreapta

Rochie asimetrica cu paiete, MDR24 pe eMAG. Aceasta rochie eleganta, asimetrica, cu paiete, este o propunere interesanta pentru ocazii formale si nunti. Datorita croielii sale asimetrice, ascunde toate defectele siluetei. Rochia era alcatuita din doua straturi interconectate. Stratul interior este confectionat din tricot elastic si placut la atingere. Stratul exterior este confectionat din sifon asimetric. In partea de sus, rochia este finisata cu un decolteu rotund si maneci fluture aerisite, cu o dunga din paiete. Pentru a facilita miscarea, o mica deschidere a fost plasata in spate, in partea de jos. Nota: rochia arata cel mai bine atunci cand stratul interior este ajustat la corp, iar stratul exterior de sifon cade usor pe corp, ascunzand frumos orice defecte ale siluetei. Datorita elasticitatii ridicate a materialului interior, daca ezitati intre o marime mai mica si una mai mare, va sugeram sa alegeti una mai mica.  Marimi disponibile 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL),54(7XL), 56(8XL), 58(9XL), 60(10XL), 62(11XL), 64(12XL)


Rochie TrendLand eleganta confectionata din brocart bleumarin cu auriu si voal, croiala clasica, dreapta, maneci 34 din voal cu volane


Rochii XXL bleumarin de ocazie pentru soacre

Rochia Bruno din colectia Korina by Dy Fashion - rochie marimi mari bleumarin din stofa, dublata in partea de sus cu dantela tip sacou.. Marimi disponibile de la 3XL(46) la 7XL(54)

Rochie Viada eleganta in croi lejer, cu bustul din voal suprapus asimetric, cu paiete in ton la terminatie, decolteu lejer, incheiata cu fermoar lateral.


Rochia Liana din colectia Melissa by Dy Fashion este accesorizata cu o perla la bust, are decolteu rotund cu decupaj in v, maneci scurte si croi lejer

Rochie de soacra by Manzara, rochie marime mare, ieftina, de lungime midi, cu dantela si maneci trei sferturi, cu croiala dreapta.

Rochia Livia din colectia Karina by Dy Fashion eleganta  cambrata pe talie, are decolteu oval, maneci scurte despicate si aplicatie florala.


Rochie Romina by Dy Fashion bleumarin din lycra  eleganta cu brosa detasabila. Are decolteu rotund la baza gatului, peste umerii goi are un voal delicat ce cade ca o capa iar croiul este cambrat. Se inchide la spate cu fermoar.

Rochie asimetrica din paiete si trandafiri, MDR24 pe eMAG. Aceasta rochie eleganta, cu un motiv original, este o propunere interesanta pentru ocazii formale si nunti. Datorita croielii sale asimetrice, acopera frumos orice defect al siluetei. Rochia este alcatuita din doua straturi interconectate. Stratul interior este confectionat din tricot elastic si placut la atingere. Stratul exterior este confectionat din sifon asimetric. Partea de sus a rochiei este finisata cu decolteu rotund si maneci fluture aerisite. Pentru a facilita miscarea, o mica deschidere a fost plasata in spate, in partea de jos Marimi disponibile 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL),54(7XL), 56(8XL), 58(9XL), 60(10XL), 62(11XL), 64(12XL)



Rochia Diane din colectia Melissa by Dy Fashion eleganta cu bust dublat de voal. Are decolteu rotund, maneci trei sferturi cu decupaj si croi usor conic. Se inchide la spate cu fermoar si nasture tip perluta.

Rochie Sara by Dy Fashion eleganta, cu o nota rafinata,  este ideala pentru orice eveniment. Are croiul lejer, decolteu rotund din tulle brodat si este accesorizata cu volan maxi la bust pentru un efect special

Rochie Viada midi eleganta din voal bleumarin, stilizata, dublata in partea superioara cu voal in ton cu model cercuri, decolteu rotund, inchidere cu fermoar ascuns pe spate.

Rochia Gratiela din colectia Korina by Dy Fashion - rochie marimi mari bleumarin cu peplum si broderie la bust. Aceasta are croiul cambrat, cu peplum in talie, decolteu rotund la baza gatului, iar la spate are un crepeu discret si elegant. Marimi disponibile de la 3XL(46) la 7XL(54)


Rochie Trend Land eleganta bleumarin cu aspect suprapus confectionata din jerse subire, elastic, si voal, cu croiala dreapta, decolteu rotund, pelerina asimetrica din voal accesorizata cu strassuri, maneci trei sferturi din voal evazate

Rochie Natalia by Dy Fashion  alb-bleumarin eleganta de ocazie cu capa din voal si margele la decolteu. Are croi usor cambrat pe talie, decolteu rotund, maneci scurte si se inchide cu fermoar la spate.

Rochie in doua straturi cu strat floral delicat, MDR24 pe eMAG. Aceasta rochie in doua straturi cu flori bleumarin este o optiune interesanta pentru multe tinute formale. Tesatura moale din tricot se potriveste frumos la silueta pentru o potrivire confortabila.  Marimi disponibile 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL),54(7XL), 56(8XL), 58(9XL), 60(10XL), 62(11XL), 64(12XL)




Rochie Fabia by Dy Fashion eleganta cu imprimeu floral. Are decolteu rotund, maneci trei sferturi din voal si croi usor conic. Se inchide la spate cu fermoar.


Vrei sa fii la curent cu cele mai noi tendinte si sfaturi vestimentare? Aboneaza-te la blogul nostru si nu vei mai rata niciodata un post si nu uita sa porti ce te face sa te simti confortabil si increzatoare!