Ne gasesti si aici

Cauta aici (de ex. rochii xxl albastre)

luni, 9 ianuarie 2023

Rochii marimi mari midi negre de ocazie

Datorita faimoasei Coco Chanel, conceptul de rochie neagra a fost făcut cunoscut în lumea întreagă înca din 1926. Astfel a luat naștere conceptul de Little black dress, denumita de Vogue "uniforma femeilor de bun gust".

Au trecut 100 de ani de atunci, iar rochia neagra a început să câștige din ce in ce mai mult teren. Este atât de purtabila, indiferent de material - catifea, dantela, tulle, voal, satin, bumbac, vine bine pe orice silueta.

Rochie neagra din tull cu sclipici. Are decolteu in V, maneci scurte si cupe la bust. Croiul este clos iar inchiderea se face la spate cu fermoar. Marimi disponibile de 6XL(52) la 9XL(58)


Rochie midi neagra eleganta accesorizata cu lanturi, ideala pentru o tinuta de invidiat. Este un model in trend, atent realizat, confectionat din material de buna calitate, potrivita atat pentru intalniri profesionale cat si evenimente elegante de zi. Marimi de la M(38) la 5XL(50)


Rochie lunga lunga cu sclipici, marime mare  cu doua straturi, cu o suprapunere de brocart, este o optiune interesanta pentru multe tinute formale. Tesatura moale tricotata se va potrivi frumos siluetei tale pentru o potrivire confortabila. Marimi disponibile 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL), 54(7XL), 56(8XL), 58(9XL)



Rochie eleganta din tesatura neagra, de lungime medie. decolteu in V, maneci scurte din voal lejere, accesorizata pe umeri cu broderie, fermoar ascuns pe spate cu slit in terminatie.Marimi de la XL(42) la 5XL(50)

Rochie midi de ocazie, din tull, cu maneci scurte, usor evazate, croiala tip petrecuta, cu cordon satinat in talie. Marimi disponibile  38(M), 40(L), 42(XL), 44(XXL), 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL),54(7XL), 56(8XL)



Rochie  eleganta midi neagra din catifea, cu creturi pe o parte si maneci din tull cu sclipici este perfecta pentru evenimentele importante din viata ta. Design-ul special precum si croiul pe corp vor face din aparitia ta, una plina de rafinament. Marimi disponibile de la XL(42) la 5XL(50)



Rochie  din tulle negru cu insertii catifelate si cu dublura bej.  Are decoteu rotund, maneci lungi si croi clos.



Rochie  eleganta din voal negru, dublata cu tesatura in ton, cu bust dublat cu tull cu buline, decolteu in v, maneci trei sferturi, incheiata cu fermoar pe spate. Marimi de la L(40) la 6XL(52)



Rochie din voal si dantela, eleganta cu decolteu in V. Prezinta dantela la bust, maneci scurte, croi clos si inchidere cu fermoar la spate.

Rochie  eleganta din voal negru, de lungime medie, model in clos, banda plisata in talie, decolteu parte peste parte, maneca scurta ampla accesorizata cu pene de strut decorative, inchidere cu fermoar ascuns pe spate.

Rochie  neagra  din catifea cu broderie florala 3D in talie . Are decolteu in V, petrecut, maneci trei sferturi cu inserii din dantela si croi clos. In talie are o aplicatie florala strralucitoare iar inchiderea se face la spate cu fermoar. Marimi disponibile de XL(42) la 6XL(52)


Vezi aici Rochii XXL din catifea

Rochie  neagra de ocazie in croi clos cu partea superioada din dantela si broderie 3D, iar fusta confectionata din tulle negru suprapus


Rochie  eleganta din stofa  cu strassuri la maneci. Are decolteu rotund, maneci trei sferturi cu baza evazata si croi conic. Se inchide la spate cu fermoar.



Rochie neagra de ocazie din voal cu croi lejer, caputista, cu volan dublu la tiv, decolteu rotund accesorizat cu trandafiras din material

Rochie eleganta neagra din plasa 3D cu maneci gogosar cu fulgi decorativi si aplicatie brodata cu perle si strassuri si curea in talie cu catarama pretioasa 

Rochie neagra cu accesoriu stralucitor in talie. Confectionata din voal peliculizat. Are decolteu rotund, maneci scurte cu pliuri pe umeri si croi clos. 


Rochie  eleganta in clos din voal negru cu model abstract brodat, de lungime medie, decoletu parte peste parte in V, meneca lejera cu volanase, cordon in talie, inchidele cu fermoar ascuns pe spate.

Rochie neagra de ocazie, delicata, din voal cu mansete din dantela si perle, cu croiala lejera si anchior accesorizat cu esarfa cu perle


Rochie din material satinat, este perfecta pentru serile in care vrei sa radiezi. Este ideala pentru evenimentele unde trebuie sa participi si sa arati impecabil. Design-ul romantic si croiul lejer iti va conferi un look feminin de senzatie.


Moderna si eleganta, rochia cu maneci trei sferturi din dantela va atrage atentia asupra look-ului tau la orice ocazie speciala. 

Rochie neagra cu imitatie de sacou;o optiune interesanta pentru multe tinute formale. Tesatura moale se va potrivi frumos siluetei, asigurand confor datorita cordonului reglabil din talie. Marimi disponibile 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL),54(7XL), 56(8XL), 58(9XL), 60(10XL), 62(11XL), 64(12XL)
Rochie de ocazie midi din voal cu sclipici, cu maneci scurte, ideala pentru seri deosebite unde sigur vei iesi in evidenta. Forma baby doll precum si design-ul special, vor face din aparitia ta, una cel putin spectaculoasa. Marimi disponibile 36(S), 38(M), 40(L), 42(XL), 44(XXL), 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL)


Rochie  eleganta cu paiete. Are decolteu in V, petrecut, bust accesorizat cu paiete si maneci trei sferturi. Croiul este petrecut si are pliuri elegante in fata. Se inchide la spate cu fermoar.
 

Rochie  cu croi cambrat, maneci usor transparente, trei sferturi, cu broderii florale, cu pliuri in partea inferioara, strat exterior cu aspect semitransparent, strat exterior evazat

Rochie din lycra, foarte eleganta decoltata pe umeri, accesorizata cu pene, ideala atat pentru evenimente elegante. Pentru o prezenta eleganta si feminina trebuie sa ai aceasta rochie in garderoba, modelul deosebit va face din aparitia ta, una de invidiat!


Rochie din voal eleganta cu broderie si insertii din fir lurex la bust. Are decolteu in V, maneci scurte tip fluture, croi clos si curea in talie. 


Rochie  din material satinat cu o maneca, este perfecta pentru serile in care vrei sa radiezi. Este ideala pentru evenimentele unde trebuie sa participi si sa arati impecabil. Design-ul romantic si croiul lejer iti va conferi un look feminin de senzatie.

Rochia este foarte moderna si eleganta, intr-un croi in clos,  ce avantajeaza cel mai bine femeile cu forme generoase.  Marimi disponibile 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL),54(7XL), 56(8XL), 58(9XL), 60(10XL), 62(11XL), 64(12XL)


Rochie eleganta din stofa  cu imprimeu in dungi. Are decolteu rotund, maneci scurte si este accesorizata cu strasuri. Croiul este conic iar inchiderea se face la spate cu fermoar.


Rochie eleganta din licra si voal accesorizata cu paiete negre, extrem de feminina si rafinata. Rochia este piesa de rezistenta care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Purtata cu tocuri, vei obtine un look modern, si vei fi o aparitie plina de rafinament.

Rochie eleganta din voal negru , de lungime medie, decolteu rotund, maneca ampla din voal cu flori 3D, inchidere cu fermoar ascuns pe spate.

Rochia de ocazie cu insertii din paiete, foarte sexy, se potriveste perfect petrecerilor unde vrei sa te evidentiezi. Croiul pe corp, dantela precum si decolteul in V iti va asigura o aparitie cel putin sexy-seducatoare! Pregateste-te sa electrizezi sute de priviri! Marimi disponibile 36(S), 38(M), 40(L), 42(XL), 44(XXL), 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL)


Rochie neagra de ocazie cu maneci ample si decupaj la decolteu, platca fata din paiete negre, prevazuta cu accesoriu arginitiu


Rochie  de ocazie midi din voal cu sclipici, cu maneci trei sferturi, ideala pentru seri deosebite unde sigur vei iesi in evidenta. Forma baby doll precum si design-ul special, vor face din aparitia ta, una cel putin spectaculoasa. Marimi disponibile de la XXL(42 ) la 5XL(50)

Rochie de ocazie  cu croi in clos, aspect petrecut, cu maneci  lungi din tulle cu buline catifelate  


Rochie de ocazie  cu croi in clos, aspect petrecut, cu maneci  lungi din tulle , bust si mansete cu imprimeu leopard negru pe fond auriu

Rochie din voal, vaporoasa cu imprimeu si fusta plisata. Are decolteu rotund, maneci trei sferturi, croi clos si curea detasabila in talie.


Rochie midi cu croi lejer, maneci trei sferturi dantelate si insertii delicate din dantela la decolteu si in partea inferioara a fustei 

Vezi aici Rochii marimi mari scurte negre de ocazie

Rochie eleganta din catifea neagra, de lungime medie, cu bustul din catifea cu spandex, maneci trei sferturi, decolteu stilizat, incheiata cu fermoar ascuns pe spate.


Rochie de ocazie neagra cu insertii de fir argintiu si bretele subtiri

Rochie  eleganta din catifea texturata neagra, de lungime medie, decolteu stilizat, maneca lunga cu insertii din tull, slit, inchidere cu fermoar ascuns pe spate.Marimi disponibile  42(XL), 44(XXL), 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL)


Rochie  midi de ocazie cu croiala in clos, cu cordon in talie si platca din dantela in partea superioara

Rochie de ocazie din doua piese(rochie+furou) cu broderie florala, cu croi lejer si maneci lungi din tulle cu terminatie clopot cu fundita satinata, guler inalt cu fundita rosie si broderie florala decorativa


Vezi aici Rochii marimi mari cu broderie


Rochie de ocazie pretioasa neagra cu brosa detasabila, umeri fronsati,  bust din voal dublat, maneca lunga ampla din voal cu manseta la terminatie


Click aici pentru Rochii XXL midi in clos de ocazie

Rochie neagra din catifea cu insertii argintii si paiete. Are decolteu in V, maneci lungi si croi conic. Marimi disponibile  42(XL), 44(XXL), 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL)

Rochie neagra asimetrica cu croi asimetric, din tulle, voal texturat satinat si broderie pretioasa, clos amplu pe fusta

Rochie eleganta din tesatura neagra, de lungime medie, cu maneci trei sferturi din voal negru, insertii din catifea mixta cu reflexii in talie, acesoriu tip funda in decolteu, slit, incheiata cu fermoar ascuns pe spate.

Rochie  eleganta cu bust dublat de voal. Are decolteu rotund, maneci trei sferturi cu decupaj si croi usor conic. Se inchide la spate cu fermoar si nasture tip perluta.

Rochie aparent simpla, iti va pune in evidenta gusturile rafinate si elegante. Croiul este usor cambrat pe talie, manecile sunt trei sferturi, din voal, iar decolteul este oval.


Rochia este in croi drept, cu crepeu la spate si decolteu oval. Manecile sunt integral create din broderie florala maxi, continuata pe bust, talie si solduri. Gulerul este accesorizat cu perlute si insertii metalice argintii. 

 

Rochie eleganta din voal negru si dantela, decolteu rotund accesorizat cu fundita neagra si platca fata-spate din dantela cu imprimeu floral fin

Rochie  de lungime medie, din tesatura neagra in combinatie cu voal negru cu fir argintiu, maneca trei serturi, accesoriu tip brosa, decolteu rotund, slit, inchidere cu fermoar ascuns pe spate.

Rochie  ieftina eleganta, cu maneci trei sferturi din tulle cu buline, cu croiala in clos, aspect petrecut. Marimi disponibile de S(36) la 6XL(52)



Rochie eleganta de lungime medie, din tesatura neagra, cu maneci evazate accesorizate cu pene decorative, decolteu rotund, incheiata cu fermoar ascuns pe spate. Marimi disponibile de XXL(44) la 7XL(56)

Vezi aici Rochii XXL midi de ocazie Roz pudra

Rochie eleganta din voal negru si tulle elastic cu buline din catifea, cu croi lejer si maneci scurte evazate din voal


Vezi aici Rochii XXL midi de ocazie Bordo

Rochie eleganta accesorizata cu broderie florala. Are decolteu rotund, maneci scurte si croi usor cambrat pe talie


Rochie eleganta din tesatura neagra, de lungime medie, cu maneca lejera stilizata model capa, cu insertii din dantela aurie pe umeri, decolteu rotund cu prindere cu accesorii tip perle, slit, inchidere cu fermoar ascuns pe spate.


Rochie  cu aspect petrecut, maneca lunga si insertii din dantela. Marimi de la S(36) la 8XL(56)


Rochie eleganta in croi lejer, cu bustul din voal suprapus asimetric, cu paiete in ton la terminatie, decolteu lejer, incheiata cu fermoar lateral.


Rochie neagra in clos cu fulgi si broderie, cu fusta din satin si volanase satinate la umeri decorate cu fulgi naturali

Rochie  eleganta cu maneci trei sferturi despicate si fusta din paiete, cu croiala conica. Marimi disponibile de S(36) la 5XL(50)


Vrei sa fii la curent cu cele mai noi tendinte si sfaturi vestimentare? Aboneaza-te la blogul nostru si nu vei mai rata niciodata un post.