Ne gasesti si aici

Cauta aici (de ex. rochii xxl albastre)

marți, 22 noiembrie 2022

Rochii negre XXL lungi de ocazie

In 1920, Coco Chanel ținea doliu după moartea iubitului sau Boy. Datorita ei, conceptul de rochie neagra a fost făcut cunoscut în lumea întreagă în 1926, când revista "Vogue" a publicat o imagine a rochiei negre create de Chanel. 

Astfel a luat naștere conceptul de Little black dress, denumita de Vogue "uniforma femeilor de bun gust". Rochia lunga neagra este la fel de eleganta si fermecatoare. Au trecut 100 de ani de atunci, iar rochia neagra a început să câștige din ce in ce mai mult teren. Este atât de purtabila, indiferent de material - catifea, dantela, tulle, voal, satin, bumbac, vine bine pe orice silueta.

Iata asadar ce selectie de rochii marimi mari negre lungi ti-am pregatit. Click pe poza pentru a ajunge direct in magazinul partener.

Rochie Anemona din colectia Luxso by Dy Fashion lunga neagra cu paiete si broderie la bust. Are decolteu in V, maneci scurte tip fluture si croi clos. 


Rochie LaDonna by Dy Fashion neagra lunga de nasa cu volan si crepeu maxi pe fusta. Are volane maxi pe maneci, decolteu in v, curea in talie si inchidere cu fermoar ascuns la spate. Marimi disponibile de la S(36) la 5XL(50)



Rochie Lilia din colectia Luxso by Dy Fashion lunga cu decolteu in V. Prezinta bust din dantela cu sclipici, maneci scurte lejere, este accesorizata cu o curea in talie, are croi in clos si inchidere cu fermoar lateral. Marimi disponibile de la 3XL(46) la 6XL(52)


Vezi aici Rochii XXL midi cu paiete si franjuri


Rochie lunga marime mare Manzara, cu dantela in partea superioara, fusta din tafra cu crapatura ampla, maneca trei sferturi




Rochie lunga by Dy Fashion neagra cu talia marcata, perle sofisticate aplicate pe bust,  fusta plisata si maneci trei sferturi cu volanase la mansete. 


Rochie marime mare Zonia, confectionata din lurex, cu fir elastic, cu decolteu tip petrecut, croiala mulata stil sirena si maneca scurta. Marimi disponibile pana la 50 (5XL)

Rochie marime mare by Zonia, cu croiala tip printesa, decolteu tip petrecut, confectionata din tulle, cu maneci lungi cu mansete late, si insertii paiete. Marimi disponibile pana la 5XL(50)


Rochie marime mare neagra de ocazie Viada, cu croiala in clos, evazata, cu maneci scurte si dantela la decolteu. Evidentiaza foarte bine orice silueta, datorita accesoriului din talie. 

Vezi aici Rochii negre XXL scurte de ocazie


Rochie lunga by Manzara, cu volane supradimensionate si un umar gol, o adevarata rochie de gala pentru o adevarata diva.


 

Rochie marime mare Zonia, neagra, lunga, cu maneci lungi din tulle, decolteu en coeur si talia marcata. Marimi disponibile 36(S), 38(M), 40(L), 42(XL), 44(XXL), 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 

Vezi aici Rochii XXL de ocazie Olive

Rochie lunga lunga cu sclipici, marime mare, MDR24, pe eMAG. Aceasta rochie cu doua straturi, cu o suprapunere de brocart, este o optiune interesanta pentru multe tinute formale. Tesatura moale tricotata se va potrivi frumos siluetei tale pentru o potrivire confortabila. Marimi disponibile 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL), 54(7XL), 56(8XL), 58(9XL), 60(10XL), 62(11XL), 64(12XL)



Rochie by Manzara lunga, confectionata din material elastic, cu maneci lungi, turtle neck, talia marcata si crapatura ampla pe picior.

Vezi aici Rochii XXL lungi de ocazie din Lurex

Rochie Tren Land , lunga de ocazie cu croiala tip sirena, cu platca de dantela cu insertii stralucitoare, decolteu rotund si maneca scurta


Rochie Dy Fashion cu croiala in clos, cu maneci lungi semitransparente, decolteu tip petrecut si centura argintie in talie.



Rochie marime mare by Manzara, confectionata din material elastic, cu croiala tip sirena, maneci lungi cu sclipici si decolteu rotund.

Vezi aici Rochii XXL lungi de ocazie Mov


Rochie MBG Collection by Dy Fashion, lunga de ocazie, cu un umar gol, si cu fulgi pe celalalt, cu croiala clos si crapatura ampla. 


Rochie Zonia marime mare, confectionata din lurex, cu fir elastic, cu talia marcata, insertie din tulle la decolteu, maneci scurte cu aplicatii cu paiete. 


Vezi aici Rochii marimi mari de nasa

Rochie lunga din dantela marime mare, MDR24, pe eMAG, cu croiala tip A. Rochia a fost cusuta din materiale de inalta calitate care au o usoara elasticitate. Rochia are un decolteu rotund si maneci scurte care acopera usor umerii. Nu are pernute la umeri sau inchizatori, se poarta pe cap. Pentru un efect unic, se evazeaza usor spre partea de jos cu un volanas larg. Rochia are o captuseala elastica. Marimi disponibile 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL),54(7XL), 56(8XL), 58(9XL), 60(10XL)

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi tendinte si sfaturi vestimentare? Aboneaza-te la blogul nostru si nu vei mai rata niciodata o postare. Nu uita ca cel mai important este sa te simti confortabil si încrezatoare în rochia pe care o alegi, indiferent de marimea sau stilul acesteia.