Ne gasesti si aici

Cauta aici (de ex. rochii xxl albastre)

luni, 9 ianuarie 2023

Rochii marimi mari midi de ocazie verzi

Ne plac foarte mult rochiile de ocazie verzi. Inspira tinerete, vitalitate. Alege un model simplu, din material fluid, cum este voalul, sau un model sofisticat, accesorizat cu pene, paiete, franjuri la ocaziile deosebite. 

Atunci cand vine vorba despre modele marimi mari, nu toate modelele ni se potrivesc. Iata mai jos ce modele de Rochii XXL midi de ocazie de culoare Verde ti-am pregatit. Click pe poza pentru a ajunge in magazinul partener.


Rochie eleganta midi, de ocazie, cu decolteu in V tip petrecut si talia accentuata. Prezinta maneci trei sferturi transparente  pe elastic, cordon in talie si volanase din voal la terminatie. Marimi disponibile  40(L), 42(XL), 44(XXL), 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL),54(7XL), 56(8XL)



Rochie Ranya  verde din tull cu sclipici. . Are decolteu in V, maneci scurte si cupe la bust. Croiul este clos iar inchiderea se face la spate cu fermoar. Marimi disponibile de 6XL(52),7XL(54), 8XL(56), 9XL(58)

Rochie eleganta in clos, din voal verde, de lungime medie, maneci trei sferturi, decolteu rotund, decorata cu curelusa decorativa cu accesoriu metalic, cu basc, fermoar ascuns pe spate, captuseala satinata in ton. Marimi disponibile de la 3XL(46) la 8XL(54)

Rochie eleganta midi verde din catifea, cu creturi pe o parte si maneci din tull cu sclipici este perfecta pentru evenimentele importante din viata ta. Design-ul special precum si croiul pe corp vor face din aparitia ta, una plina de rafinament. Marimi disponibile de la XL(42) la 5XL(50)


Rochie verde din voal, eleganta de ocazie cu bust tip capa si cu aplicatii pe talie. Are decolteu rotund, croi clos si se inchide cu fermoar la spate. Marimi disponibile de M(38) la 5XL(50)

Rochie  verde din catifea cu strasuri. Are decolteu in V, petrecut, cu fronseu, maneci scurte si croi conic. Talia eeste evidentiat-o printr-o curea iar inchiderea se face la spate cu fermoar. si curea in talie. Marimi disponibile de M(38) la 3XL(46)



Rochie  verde din voal, vaporoasa, cu fusta plisata si curea in talie. Are decolteu rotund, maneci trei sferturi si croi clos cu elastic in talie. Marimi disponibile de M(38) la 5XL(50)

Rochie eleganta  midi, asimetrica, de ocazie, cu decolteu rotund, manecile despicate si  talia accentuata. Prezinta maneci trei sferturi transparente  pe elastic, cordon in talie si volanase din voal la terminatie. Marimi disponibile  40(L), 42(XL), 44(XXL), 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL),54(7XL), 56(8XL)



Rochie eleganta de ocazie din dantela acccesorizata cu funda in talie. Are deolteu rotund, maneci trei sferturi si croi conic.


Rochie eleganta verde din catifea, cu lungime medie accesorizata cu volane din organza in partea superioara se potriveste perfect evenimentelor elegante unde vrei sa te evidentiezi.   Marimi disponibile S(36) la 3XL(46)

Rochie Rona verde cu imprimeu floral maro,  vaporoasa din voal cu cordon in talie. Are decolteu rotund, maneci trei sferturi si croi clos cu elastic in talie.

Rochie Andra verde cu cordon in talie Design-ul rochiei este deosebit,  are decolteu in V petrecut, maneci lungi si croi clos. Marimi disponibile de la  M(38) la 5XL(50)


Rochie  midi verde din catifea cu un croi elegant ce iti pune in valoare feminitatea. Purtata cu tocuri, vei obtine un look modern, in tendintele sezonului. Design-ul precum si materialul deosebit, va conferi tinutei tale stil si sigur vei atrage priviri asupra ta. Rochia Hellen este simpla din punct de vedere al croiului dar cu detalii feminine spectaculoase. Marimi disponibile de la XL(42) la 3XL(46)

Rochie verde midi eleganta accesorizata cu paiete. Are decolteu in V, maneci trei sferturi si croi cambrat pe talie. 



Rochie eleganta midi, in clos din tesatura de culoare verde, decolteu rotund incretit la baza, accesorizat cu dantela aurie si perlute, maneca scurta tip fluture, fermoar ascuns pe spate.


Rochie eleganta midi, de ocazie, cu decolteu in V si talia accentuata.  Marimi disponibile 36(S), 38(M), 40(L), 42(XL), 44(XXL), 46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL),54(7XL), 56(8XL)



Rochie verde vaporoasa din voal cu imprimeu water si volanas la baza, cu decolteu rotund, maneci scurte si croi lejer, pentru un look fresh!


Rochie de ocazie midi verde cu broderie si o maneca scurta, perfecta pentru serile in care vrei sa radiezi. Este ideala pentru evenimentele unde trebuie sa participi si sa arati impecabil. Design-ul romantic si croiul lejer iti vor conferi un look feminin de senzatie.


Rochie verde midi eleganta, are decolteu rotund, maneci scurte, croi cambrat si inchidere cu fermoar ascuns la spate.

Rochie midi, eleganta vernil confectionata din tull cu dantela si insertii cu glitter, decolteu parte peste parte, maneci 3/4 cu mansete si accesorizata in talie cu o curea cu strasuri argintii. Perfecta pentru petrecere!

Rochie de ocazie verde tip baby doll, din tafta cu paiete si broderie in partea superioara, o poti asocia cu usurinta unei perechi de pantofi stiletto si vei obtine o tinuta perfecta pentru evenimentele tale. Este o rochie delicata ce iti pune in valoare frumusetea.



Rochie de ocazie  verde eleganta cu perle pe decolteu si în talie, cu bust tip corset si decolteu in forma de inima, dublata in partea superioara cu banda satinata, fusta in clos, tesatura satinata cu luciu mat, usor elastica si maneca cu pliuri care lasa umarul dezgolit

Rochie  eleganta verde cu bilute la maneci si curea in talie accesorizata cu strasuri. Marimi disponibile de la S(36) la 3XL(46)

Rochie eleganta din neopren. Are decolteu rotund la baza gatului, aplicatii la bust, maneci lungi din voal si croi conic. Inchiderea este prin fermoar discret in zona din spate.


Rochie  verde din voal cu maneci tip fluture , decolteu in v fata-spate, accesorizata cu un cordon la spate

Rochie de ocazie midi din voal cu sclipici, cu maneci scurte, ideala pentru seri deosebite unde sigur vei iesi in evidenta. Forma baby doll precum si design-ul special, vor face din aparitia ta, una cel putin spectaculoasa.

Rochie eleganta din voal vaporoasa cu pliuri si margele la decolteu. Are decolteu rotund, maneci trei sferturi si croi lejer, pentru un look fresh si confortabil


Rochie  midi eleganta din voal verde, stilizata, dublata in partea superioara cu voal in ton cu model cercuri, decolteu rotund, inchidere cu fermoar ascuns pe spate.

Rochie eleganta, confectionata din voal vernil si accesorizata cu paiete la maneci si decolteu, prevazuta cu captuseala interioara. Datorita croiului lejer, te vei simti in largul tau cand o vei purta.  


Rochie eleganta cu broderie la maneci. Are decolteu la baza gatului, maneci trei sferturi cu broderie florala si baza evazata, croi conic si inchidere la spate cu fermoar. 

Rochie de seara  din tesatura verde cu paiete in ton, cu franjuri la terminatie, maneci trei sferturi, incheiata cu fermoar ascuns pe spate.

Vezi aici Rochii XXL de ocazie cu franjuri si paiete

Rochie verde pin cu decolteu rotund si maneci trei sferturi accesorizate cu tull si margele, pliuri pe fusta, curea in talie si inchidere laterala cu fermoar ascuns.


Rochie midi de ocazie verde din satin si tull accesorizat cu glitter in partea superioara, crepeu si creturi pe o parte, ideala pentru seri deosebite in care vei atrage toate privirile asupra ta.

Rochie verde tip baby doll, cu paiete si funda in partea superioara, o poti asocia cu usurinta unei perechi de pantofi stiletto si vei obtine o tinuta potrivita pentru evenimentele tale. Este o rochie delicata ce iti pune in valoare frumusetea.



Rochie de ocazie midi cu croi drept, de lungime midi, este prevazuta cu fermoar la spate este confectionata din broderie pretioasa de culoare verde si pe interior are captuseala fina, vaporoasa. 


Rochie  eleganta verde cu insertii din dantela  la maneci si in talie, confectionata din stofa usor elastica, tinuta perfecta pentru o doamna veritabila. 

Alege Rochia midi verde lime eleganta cu volan pe fusta pentru un look sofisticat! Are decolteu in V, maneci scurte si croi clos cu talie marcata cu cordon cu strassuri 




Rochie verde cu broderie si  insertii din fir lurex la bust. Are decolteu in V, maneci scurte tip fluture, croi clos si curea in talie. 

Rochie  eleganta verde-smarald cu strasuri si aspect suprapus, confectionata din jerse subtire, elastic si voal 

Rochie eleganta de ocazie cu dantela la bust si trandafir in talie. Are decolteu rotund, maneci scurte si croi clos. 

Rochie  eleganta din tesatura verde dublata in partea de sus cu voal de aceeasi culoare de lungime medie, decolteu rotund stilizat cu broderie in partea stanga, fermoar ascuns pe spate.

Rochia  are un croi avantajos, urmarind liniile corpului, cu un crepeu la spate si decolteu oval. Textura asimetrica din broderie handmade florala cu insertii tip plasa si fir auriu atrage atentia asupra tinutei tale.


 Rochie  eleganta din voal verde-smarald cu strasuri la decolteu, cu croiala lejera, pentru o tinuta confortabila

Alege rochia verde-smarald cu croiala dreapta cu strasuri pe maneci, cu croiala dreapta, confectionata din stofa usor-elastica si voal, cu decolteu rotund in combinatia perfecta pentru a fi purtata cu drag la urmatorul eveniment la care iti doresti sa stralucesti


Vezi aici Rochii XXL de ocazie turcoaz

Rochie eleganta de lungime medie, din tesatura verde, cu maneci evazate accesorizate cu pene decorative, decolteu rotund, incheiata cu fermoar ascuns pe spate. Marimi disponibile de la 3XL(46) la 8XL(56)

Vezi aici Rochii de ocazie pentru femei peste 50 de ani

Rochie verde inchis cu decolteu din dantela simpla, cu un decolteu din dantela, este o optiune interesanta pentru multe tinute formale. Tesatura tricotata moale se potriveste frumos siluetei pentru o potrivire confortabila.. Marimi disponibile  46(3XL), 48(4XL), 50(5XL), 52(6XL),54(7XL), 56(8XL), 58(9XL), 60(10XL), 62(11XL), 64(12XL)

Rochia eleganta din voal verde smarald, cu detaliu in talie, maneci lejere, aplicatii din dantela, decolteu in v, incheiata cu fermoar ascuns pe spate, perfecta pentru a te face sa intorci toate privirile

Rochie verde deschis cu decolteu rotund si pliuri pe fusta maneci trei sferturi accesorizate cu tull si margele,  curea in talie si inchidere laterala cu fermoar ascuns.

Vezi aici Rochii XXL midi din Lurex

Rochie eleganta din tesatura verde, de lungime medie. decolteu in V, maneci scurte din voal lejere, accesorizata pe umeri cu broderie, fermoar ascuns pe spate cu slit in terminatie. Marimi disponibile de la XL(42) la 5XL(50)


Rochie eleganta din voal verde, model in clos, de lungime medie, decolteu rotund stilizat, maneca lunga, cu aplicatii din dantela aurie in talie si la manseta, inchidere cu fermoar ascuns pe spate.



Vezi aici Rochii XXL midi din Dantela

Rochia  eleganta in clos din voal verde, de lungime medie, decolteu stilizat cu aplicatie brodata cu paiete si margelute in talie, maneca scurta lejera, inchidere cu fermoar ascuns pe spate.

Rochie plus size  midi de ocazie eleganta verde-smarald cu strasuri si pelerina din voal, pentru o veritabila lady

 Rochie  eleganta din voal verde, dublata cu tesatura in ton, cu bust dublat cu tull cu buline, decolteu in v, maneci trei sferturi, incheiata cu fermoar pe spate. Marimi disponibile de la XXL(44) la 6XL(52)


Vezi aici Rochii XXL midi de ocazie Bordo

Rochie eleganta cu croi lejer din voal verde, de lungime medie, decolteu rotund cu accesoriu decorativ cu pietricele, maneca ampla, trei sferturi, inchidere cu fermoar ascuns pe spate.

Alege rochia verde-smarald cu strasuri argintii si aspect suprapus, cu croiala dreapta, confectionata din jerse subtire, elastic si voal verde-smarald, cu decolteu rotund accesorizat cu strasuri si maneci 3/4 pentru a te simti in centrul atentiei


Accesorizeaza-ti Rochia Midi XXL Verde cu o Sanda nude cu toc mediu si o geanta cu perlute si gata look-ul, perfect pentru o petrecere de neuitat 


Vrei sa fii la curent cu cele mai noi tendinte si sfaturi vestimentare? Aboneaza-te la blogul nostru si nu vei mai rata niciodata un post.

Nu uita că cel mai important este să te simțiți confortabil și încrezătoare în rochia pe care o alegi, indiferent de mărimea sau stilul acesteia.